HolEgyekMa Blog

HolEgyekMa Blog

A Klasszikus Hamburger Rolls Royce-a - Burgerpoint!

2018. november 05. - Farkas Bálint 444

Ha a klasszikus hamburgerről már neked is csak a Balaton parton összetákolt, ehetetlen förmedvények jutnak eszedbe, nem vagy egyedül. Sajnos az utóbbi években nagy szakadék alakult ki a burgerek között. Aki minőségi hamburgerben utazott, szinte kivétel nélkül a drága, sokszor 2-3 ezer forintos kézműves kategóriát célozta meg. Így érezhetően visszaszorultak a klasszikus hamburgert kínáló helyek. Maradt a Balaton part és pár kisbüfé, ahol megállt az idő, ehhez passzoló minőséggel…

hambi3.jpg

A Hambika Burgerpoint azonban megtalálta a piaci rést és megmutatta, hogy a klasszikus burgert is lehet jól csinálni, de még milyen jól! Szakított a puccos belvárosi kézműves trendekkel és az indokolatlan magas árakkal. Klasszikus hamburgert csinál, friss alapanyagokból, házi szószokkal, helyben készítve, brutális méretben.

Mi a titok?

Kistermelőktől beszerzett friss zöldségek, prémium húspogácsa, helyi péknél készült mennyeien puha buci, és gondosan kikevert házi szószok. A burger hatalmas, szaftos, és minden íz tökéletesen harmonizál. Ezt megfűszerezik aprólékos odafigyeléssel és lélekmelengetően kedves kiszolgálással. Itt a burgerek olyan szeretettel készülnek, amit semelyik másik helyen nem tapasztaltunk, és bizony ez az ízekben is megmutatkozik. A hely Teréz anyja Mercédesz, olyan kedvességgel és odaadással készíti a burgereket, hogy nehéz türelmesen kivárni. A törzsvendégek rendelését fejből tudja! Mi ez, ha nem szívmelengető kiszolgálás?

burger_okt.jpg

Minden hónapban új havi burger:

Minden hónapban egyedi, különleges burgert pakolnak összes, és nem fogynak ki a kreativitásból. Ott jártunkkor a havi burger krémsajtos, újhagymás túróval, és tejfölös alappal volt felturbózva. A kreatív kompozíció erős nyomot hagyott bennünk. Bármikor járunk ott, meg tudnak lepni egy igazán újító burger összeállítással.

hambi2.jpg

Az édesburgonya:

Külön figyelmet szentelnénk az édesburgonyának. Sok drága és nívós helyen ettünk már a hamburger mellé, katasztrofális sült krumplit. A hamburgerre mindenhol nagy figyelmet fordítanak, de a fókusz gyakran elveszik, és a köret látja kárát. A helyzet az általunk igen kedvelt édesburgonyánál gyakran még rosszabb. Kevés helyen enni tényleg kifogástalan édesburgonyát, itt azonban ZSENIÁLIS, amit elénk hoznak. Nem kell más csak minőségi alapanyag, pálmaolajban sütve, tökéletesen kitesztelt sütési idővel. Kívül ropogós, belül puha, ideális méretű hasábok. Túlzás nélkül, a város egyik legjobbja!

45208129_786273491717902_4541500226971631616_n.jpg

Az adag:

Sokszor futunk bele drága hamburgerezőknél, lehangoló méretű burgerekbe. Ami tök jó, ha diétázol, de lelombozó, ha tényleg éhes vagy. A Burgerpoint ebben jeleskedik igazán, ha farkas éhesen érkezel, akkor is jóllakott mosollyal az arcodon fogsz távozni. Bármelyik alap burgert választod, garantáltan nem maradsz éhen. Burgereik mérete brutális! Ember legyen a talpán, aki a 13 dkg-os hússal, hatalmas bucival, és egyéb feltétekkel jól megpakolt óriást küzdelem nélkül gyűri le. A 2x13dkg-os dupla húsos szörnyeteg burgerekről nem is beszélve! A sima burgerek 1000 Ft körül mozognak, a dupla húsos óriások is megállnak 1500-1700 Ft-ból. Ár-érték arányban kiválóak!

 hambi5.jpg

Ha unod a puccos belvárosi hamburgerezőket és egy igazán kiemelkedő minőségű és hatalmas klasszikus hamburgert ennél, tegyél egy látogatást a Hambika Burgerpointba!

A bejegyzés trackback címe:

https://holegyekma.blog.hu/api/trackback/id/tr3614354455

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása